Logo fly-drive-spanje.nl
HomeFly-drive Spanje ⮞ Fly-drive Andalusië

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE ANDALUSIË

Zoek hier uw ideale fly-drive in Zuid Spanje


Ronda - Fly drive Spanje - Hoogtepunten van AndalusiŽ

Fly-drive Andalusië: Hoogtepunten van Andalusië

Ontdek Andalusië! De route zal langs alle hoogtepunten gaan zoals o.a. Granada, Sevilla, Córdoba, Jerez de la Frontera, Ronda en Mijas. Struin door de straatjes van Antequera, bezoek het Alhambra in Granada, bewonder de Mezquita in Córdoba en maak kennis met het fantastische Sevilla. In Jerez de La Frontera kunt u uw smaakpupillen de kost geven in een authentieke sherry-bodega. Op weg naar Ronda, hoog op een berg gelegen, moet u zeker even het oude centrum van het witte dorpje Arcos de la Frontera en de beroemde parador bezoeken. Als u naar Mijas rijdt kunt u kiezen om via het binnenland te rijden of de kustweg te nemen en het mondaine Marbella bezoeken.
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Landschap bij Carmona - Fly-drive Natuur & Cultuur AndalusiŽ

Fly-drive Andalusië: Natuur & Cultuur Andalusië

Fly-drive Andalusië: Ontdek met deze rondreis het mooiste van Spanje in het historische Andalusië. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maakt u kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug u ook op een kennismaking met ‘los Andaluzes’, de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusië.
Reisduur: 8 dagen  

Ronda - Fly-drive AndalusiŽ - Langs de witte dorpen

Fly-drive Andalusië: Langs de witte dorpen

Tijdens deze autorondreis door Andalusië gaat u kennis maken met het natuurschoon van Zuid-Spanje en daarnaast liggen er op of naast de route prachtige witte dorpjes. Voor de kleur wit is gekozen om het zonlicht te laten weerkaatsen. De route van deze autorondreis gaat langs de steden van de Andalusische driehoek (Granada, Cordoba en Sevilla), hoewel het thema van de autorondreis meer de 'natuur'-kant op gaat, zijn deze steden absoluut een bezoekje waard!
Reisduur: 8 dagen  

15-daagse fly-drive Veelzijdig Andalusië

Fly-drive Spanje: Veelzijdig Andalusië

Bezoek in 15 dagen het magische Alhambra, populaire Gibralfaro en de Moorse overblijfselen. Deze fly-drive Andalusieë laat u kennismaken met het mooie historische Andalusië. Dit zuidelijke deel van Spanje is niet alleen mooi, maar heeft u ook veel te bieden op het gebied van geschiedenis en cultuur. Kom met deze rondreis kennismaken met vele hoogtepunten. Eet heerlijke tapas, rijdt door prachtige landschappen en geniet van het heerlijke klimaat.
Reisduur: 15 dagen  

Alhambra in Granada - 8-daagse Paradores rondreis - Spanje

Fly-drive Andalusië: Paradores rondreis

Tijdens deze paradores fly&drive komt u langs de hoogtepunten van Andalusië. In steden met klinkende namen als Córdoba en Granada kunt u uw hart ophalen aan indrukwekkende culturele bezienswaardigheden. Maar dit is ook een gebied van prachtige natuurlandschappen met schilderachtig gelegen witte dorpen als Ronda. Tijdens deze rondreis verblijft u verblijft in de uiterst comfortabele paradores hotels.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Cůrdoba - Familierondreis AndalusiŽ - Het kleurrijkste Spanje

Familierondreis Andalusië: Het kleurrijkste Spanje

Prachtige rondreis speciaal voor gezinnen samengesteld! Ga genieten van de zinderende zon in het zuiden. Andalusië! Een rondje langs enkele highlights van het prachtige Zuid-Spanje: Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla. De afwisseling van accommodaties én de heerlijke afsluiting aan het strand maakt deze reis compleet. Dan weer landelijk, dan weer hartje stad en aan het eind op loopafstand van het strand aan de Costa del Sol. U verblijft in familiekamers en appartementen.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Plaza de EspaŮa, Sevilla - Fly-drive - Relaxed door AndalusiŽ

Fly-drive Andalusië: Relaxed door AndalusiŽ

Een ideale rondreis om kennis te maken met het mooie en indrukwekkende Andalusië. U verblijft in de meeste steden 2 nachten zodat er voldoende tijd is om deze te verkennen. Daarnaast biedt deze reis een uitstekende combinatie van cultuur gecombineerd met strand, alle smaken in één reis. U gaat de prachtige steden Sevilla, Jerez de La Frontera, Málaga, Granada, Jaén en Córdoba leren kennen.
Reisduur: 12 dagen  

Alhambra in Granada - Fly-drive Spanje - Karakteristiek AndalusiŽ

Groepsrondreis: Karakteristiek Andalusië

Prachtige groepsrondreis! AndalusiŽ heeft u veel te bieden. Tijdens deze onvergetelijke busrondreis bezoekt u de hoogtepunten van deze mooie provincie. U komt in het mooie Ronda met zijn oude aquaduct en in Sevilla met zijn oude Joodse wijk. Ook Cůrdoba met de wereldberoemde moskee de Mezquita wordt niet overgeslagen. In de steden Baeza en Ubeda waant u zich in de renaissance. U sluit deze reis af met een verblijf in voormalige koningsstad Granada, bekend om het wonderschone Alhambra.
Reisduur: 8 dagen  

Wit dorpje - Fly-drive Beleef Andalusië

Fly-drive Andalusieë: Beleef Andalusië

Met deze fly-drive Andalusië gaat u witte dorpjes, het beroemde Alhambra en prachtige natuurgebieden ontdekken. Ontdek het mooiste van Spanje in het historische AndalusiŽ. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maakt u kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug u ook op een kennismaking met Ďlos Andaluzesí, de vriendelijke en trotse inwoners van AndalusiŽ.
Reisduur: 12 dagen  

Mezquita in Cůrdoba - Groepsrondreis Spanje - Grand Tour AndalusiŽ

Groepsrondreis Spanje: Grand Tour Andalusië

Tijdens deze groepsrondreis maakt u kennis met het mooie en cultuurrijke Andalusië. Volgens de legende brak de held Hercules Europa los van Afrika, waardoor de Middellandse Zee en de Straat van Gribraltar ontstonden. De Moorse sferen vindt u nog terug in de bouwstijlen en in de vele plaatsen die u bezoekt tijdens deze reis, zoals o.a. Ronda, Gibraltar, Sevilla, Cordoba en Granada. Na afloop kunt u heerlijk 4 dagen relaxen om alle opgedane indrukken op u in te laten werken.
Reisduur: 15 dagen  

Gibraltar - Autorondreis - Tussen Gibraltar en Granada

Fly-drive Zuid Spanje: Tussen Gibraltar en Granada

Mooie rondreis tussen Gibraltar en het werelberoemde Granada met haar Alhambra. Tussendoor bezoekt u ook nog 'even' steden als Sevilla en Córdoba en overnacht u in de toeristische badplaats Torremolinos (of Fuengirola/Benalmadena). Gedurende deze reis overnacht u in prima 4-sterrenhotels.

Deze rondreis is ook te boeken o.b.v. een huurauto van Avis.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Midden Spanje
Fly-drive Noord Spanje
Fly-drive Spanje alle streken
Paradores rondreis Spanje