Logo fly-drive-spanje.nl
HomeFly-drive SpanjeFly-drive Midden Spanje

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE MIDDEN SPANJE

Zoek hier uw ideale fly-drive in Midden Spanje


Castilië y León landschap - Fly&drive Spanje - Midden en Noord Spanje

Fly-drive Midden Spanje: Fascinerend Spanje

Met deze fly-drive door Noord en Midden Spanje ontdekt u dat Spanje een fascinerend land is met een boeiend verleden. Met deze interessante reis maakt u kennis met een aantal van de mooiste steden van Spanje. U start de flydrive rondreis in Madrid, de bestuurlijke en culturele hoofdstad van Spanje. Vervolgens voert de reis door het eens zo rijke Castiliaanse land langs burchten en kastelen naar steden met klinkende namen als Salamanca, León en Burgos. In Bilbao kunt u het Guggenheim museum bewonderen waarna u langs de wijnranken van de Rioja naar Segovia reist. De fraaie natuur en de ongekende variëteit aan cultuur die de steden te bieden hebben zijn beslist indrukwekkend en vele behoren inmiddels tot het Wereld Erfgoed van Unesco.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Vuurtoren in Fuencaliente - Fly-drive Spanje - Het mystieke eilande La Palma

Fly-drive Midden Spanje: Historisch Spanje

Deze fantastische en héél afwisselende fly-drive Spanje is de ideale mix van bruisende steden en ongerepte natuur. Wissel prachtige steden als Madrid, Salamanca, Sevilla, Córdoba en Toledo af met karakteristieke middeleeuwse dorpen en afwisselende landschappen. Denk aan het ruige Extremadura en het Castilië la Mancha van Don Quichot. Stoere forten, stadsmuren en paleizen. De Romeinse en Moorse overheersing hebben in de loop der eeuwen indrukwekkende bouwwerken nagelaten. Ze krijgen tijdens deze fly-drive naar het historische Spanje uw welverdiende aandacht.
Reisduur: 11 dagen  

Stadsmuren van Ávila - Rondreis Spanje - Hart van Spanje

Fly-drive Midden Spanje: Hart van Spanje

De fly drive "Hart van Spanje" start in Madrid, waar u een bezoek kunt brengen aan o.a. het Prado, het Retiro Park, het Koninklijk paleis en het Plaza d'España. In Madrid zult u zich niet vervelen! De reis gaat verder via Segovia of Ávila naar Salamanca en Toledo waar uw reis endigt. In Segovia vindt u veel Romeinse en middeleeuwse monumenten, deze charmante stad staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Avila is een oude stad met een stadsmuur met 88 torens en 9 toegangspoorten. Salamanca heeft prachtige gebouwen in Romaanse, Gotische of Renaissance-stijl. In Toledo waant u zich in de Middeleeuwen. Al dat moois ligt binnen de stadsmuren en in de bocht van een brede rivier: de Rio Tajo. De joodse wijk, het Alcazar, paleizen en kloosters liggen allemaal in een prettig wandelgebied. 
Reisduur: 9 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Extremadura landschap - Rondreis Spanje - Land van Koningen en Conquistadores

Fly-drive Castilië en Extremadura: Land van Koningen en Conquistadores

Ontdek Castilië en Extremadura op deze rondreis met huurauto de binnenlanden van Spanje met de koningssteden Segovia, Toledo en Avilla. Wandel door vogelrijke canyons en door de Dehesa, het 'Afrikaanse' aandoende steppelandschap van steeneiken en kurkeiken. Of dwaal door de straten en stegen van de geboorteplaatsen van Pizarro en andere conquistadores. U overnacht in twee comfortabele landhuizen en een stadshotel.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Trujillo - Fly-drive Spanje - Paradores rondreis

Fly-drive Midden Spanje: Paradores rondreis

Een fantastische gevariëerde paradores rondreis door Spanje! Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila rijd je door de groene sierra's en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. In dit gebied, ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken, vindt u, behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen, maar ook goed geconserveerde middeleeuwse stadjes als Trujilo en Cáceres.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Andalusië
Fly-drive Noord Spanje
Fly-drive Spanje alle streken
Paradores rondreis Spanje

Terug naar boven