Logo fly-drive-spanje.nl
HomeFly-drive Spanje ⮞ Fly-drive Midden Spanje

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE MIDDEN SPANJE

Zoek hier uw ideale fly-drive in Midden Spanje


Stadsmuren van Ávila - Rondreis Spanje - Hart van Spanje

Fly-drive Midden Spanje: Hart van Spanje

De fly drive "Hart van Spanje" start in Madrid, waar u een bezoek kunt brengen aan o.a. het Prado, het Retiro Park, het Koninklijk paleis en het Plaza d'España. In Madrid zult u zich niet vervelen! De reis gaat verder via Segovia of Ávila naar Salamanca en Toledo waar uw reis endigt. In Segovia vindt u veel Romeinse en middeleeuwse monumenten, deze charmante stad staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Avila is een oude stad met een stadsmuur met 88 torens en 9 toegangspoorten. Salamanca heeft prachtige gebouwen in Romaanse, Gotische of Renaissance-stijl. In Toledo waant u zich in de Middeleeuwen. Al dat moois ligt binnen de stadsmuren en in de bocht van een brede rivier: de Rio Tajo. De joodse wijk, het Alcazar, paleizen en kloosters liggen allemaal in een prettig wandelgebied. 
Reisduur: 9 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Extremadura landschap - Rondreis Spanje - Land van Koningen en Conquistadores

Fly-drive Castilië en Extremadura: Land van Koningen en Conquistadores

Ontdek Castilië en Extremadura op deze rondreis met huurauto de binnenlanden van Spanje met de koningssteden Segovia, Toledo en Avilla. Wandel door vogelrijke canyons en door de Dehesa, het 'Afrikaanse' aandoende steppelandschap van steeneiken en kurkeiken. Of dwaal door de straten en stegen van de geboorteplaatsen van Pizarro en andere conquistadores. U overnacht in twee comfortabele landhuizen en een stadshotel.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Trujillo - Fly-drive Spanje - Paradores rondreis

Fly-drive Midden Spanje: Paradores rondreis

Een fantastische gevariëerde paradores rondreis door Spanje! Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila rijd je door de groene sierra's en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. In dit gebied, ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken, vindt u, behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen, maar ook goed geconserveerde middeleeuwse stadjes als Trujilo en Cáceres.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Andalusië
Fly-drive Noord Spanje
Fly-drive Spanje alle streken
Paradores rondreis Spanje