Logo fly-drive-spanje.nl
HomeFly-drive Spanje ⮞ Fly-drive Noord Spanje

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE NOORD SPANJE

Zoek hier uw ideale fly-drive in Noord Spanje


Plaza Nueva, Bilbao - Autorondreis - Baskenland, CantabriŽ en CastiliŽ y Leůn

Fly-drive Noord Spanje: Baskenland, CantabriŽ en CastiliŽ y Leůn

Deze fly-drive door Noord Spanje is een prachtige ontdekkingsreis. Van Bilbao tot León, door de prachtige Picos de Europa en de bekende wijnstreek La Rioja. Een autorondreis met vele gezichten qua natuur, cultuur, maar ook qua overnachtingen. Zo verblijft u in 4* of 5* hotels en 3 nachten in mooie Paradores!
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Wijnvelden in Aragůn - Wijnwandelreis Spanje - De wijnen van CataloniŽ en Aragůn

Wijnwandelreis Spanje: De wijnen van Catalonië & Aragón

Deze wijnwandelreis brengt je in twee wonderschone en totaal verschillende wijngebieden: de Catalaanse Priorato met twee wijnappellaties: Priorat en het jongere Montsant, en de Aragonese Somontano, een dynamisch wijngebied dat sterk in opkomst is. Vanuit een prachtige en kleinschalige accommodatie, landelijk gelegen op een wijndomein in MarÁŗ, verkent u eerst de beroemde wijngaarden van Priorat en ontdek je de topwijnen van CataloniŽ. Dan reist u met uw (huur)auto naar de wijnstreek Somontano aan de voet van de bergen van Aragon. Hier bent u te gast in een comfortabel dorpshotel in het prachtige Moorse vestingstadje Alquťzar en maakt u kennis met de minder bekende wijnen van de Somontano. Een heerlijke, ontspannende wijnwandelreis waarbij ook veel aandacht is voor de smaakvolle Catalaanse en Aragonese keuken.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Tarragona - Tamarit - Autorondreis Spanje - Catalonië, waar de zon opkomt

Fly-drive Noord Spanje: CataloniŽ, waar de zon opkomt

Eigenlijk is deze prachtige autorondreis een 'Grand Tour van Catalonië'. De veelzijdigheid van dit eigenzinnig maar práchtig stuk Spanje komt volledig tot uiting tijdens deze rondreis: van de bergen op de grens van Frankrijk, naar verstilde dorpjes in het binnenland. Van de historie van Tarragona tot adembenemende zoutmijnen van Cardona. Van heerlijke wijnen tot charmante badplaatsen. En natuurlijk: de kunst van Dalí, Gaudí en Miró.
Reisduur: 19 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Landschap in CantabriŽ - Rondreis - Noord Spanje

Fly-drive Noord Spanje: Cantabrië

Cantabrië, de groenste provincie van Spanje met prachtige natuur, authentieke dorpjes en huizen van natuursteen. Bezoek met deze rondreis door Noord Spanje de mooiste vissersplaatsjes zoals Comillas en San Vicente de la Barquera. Zwerf langs de Playa de Oyambra en geniet er van de zon en de zee. In de Picos de Europa wacht u een verblijf op een traditionele boerenhoeve, nog volop in gebruik. Er zijn talloze wandelroutes waarlangs u dit imposante gebergte kunt verkennen. Prima te verlengen met een bezoek aan Bilbao.
Reisduur: 7 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Costa Dorada - Familierondreis Spanje - CataloniŽ in een notendop

Familierondreis Noord Spanje: CataloniŽ in een notendop

Een rondreis speciaal voor gezinnen samengesteld! U verblijft in bungalows en een appartement in hartje Barcelona. Deze familierondreis heeft drie heel verschillende smaken: u begint in de PyreneeŽn. Dan naar de stranden van de Costa Dorada, om af te sluiten in de vrolijkste stad van Europa: Barcelona. Groene bergen, diepblauwe zee en de kleurenmozaÔeken van GaudŪ: een rondreis met alle kleuren van de regenboog! ĎBenvingut a Catalunyaí (Ďwelkom in CataloniŽí). Drie woorden die alles zeggen over de gastvrijheid die je ervaart in dit bijzondere en eigenzinnige stukje Spanje.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Andalusië
Fly-drive Midden Spanje
Fly-drive Spanje alle streken
Paradores rondreis Spanje