Logo fly-drive-spanje.nl
Home ⮞ Fly-drive Spanje

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE SPANJE

Zoek hier uw ideale fly-drive op het vasteland van Spanje


Landschap bij Carmona - Fly-drive Natuur & Cultuur AndalusiŽ

Fly-drive Spanje: Natuur & Cultuur Andalusië

Fly-drive Andalusië: Ontdek met deze rondreis het mooiste van Spanje in het historische Andalusië. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maakt u kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug u ook op een kennismaking met ‘los Andaluzes’, de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusië.
Reisduur: 8 dagen  

Stadsmuren van Ńvila - Rondreis Spanje - Hart van Spanje

Fly-drive Spanje: Hart van Spanje

De fly drive "Hart van Spanje" start in Madrid, waar u een bezoek kunt brengen aan o.a. het Prado, het Retiro Park, het Koninklijk paleis en het Plaza d'España. In Madrid zult u zich niet vervelen! De reis gaat verder via Segovia of Ávila naar Salamanca en Toledo waar uw reis endigt. In Segovia vindt u veel Romeinse en middeleeuwse monumenten, deze charmante stad staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Avila is een oude stad met een stadsmuur met 88 torens en 9 toegangspoorten. Salamanca heeft prachtige gebouwen in Romaanse, Gotische of Renaissance-stijl. In Toledo waant u zich in de Middeleeuwen. Al dat moois ligt binnen de stadsmuren en in de bocht van een brede rivier: de Rio Tajo. De joodse wijk, het Alcazar, paleizen en kloosters liggen allemaal in een prettig wandelgebied. 
Reisduur: 9 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Cůrdoba - Familierondreis AndalusiŽ - Het kleurrijkste Spanje

Familierondreis Spanje: Het kleurrijkste Spanje

Prachtige rondreis speciaal voor gezinnen samengesteld! Ga genieten van de zinderende zon in het zuiden. Andalusië! Een rondje langs enkele highlights van het prachtige Zuid-Spanje: Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla. De afwisseling van accommodaties én de heerlijke afsluiting aan het strand maakt deze reis compleet. Dan weer landelijk, dan weer hartje stad en aan het eind op loopafstand van het strand aan de Costa del Sol. U verblijft in familiekamers en appartementen.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Wit dorpje - Fly-drive Beleef Andalusië

Fly-drive Spanje: Beleef Andalusië

Met deze fly-drive Andalusië gaat u witte dorpjes, het beroemde Alhambra en prachtige natuurgebieden ontdekken. Ontdek het mooiste van Spanje in het historische AndalusiŽ. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maakt u kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug u ook op een kennismaking met Ďlos Andaluzesí, de vriendelijke en trotse inwoners van AndalusiŽ.
Reisduur: 12 dagen  

Costa Dorada - Familierondreis Spanje - CataloniŽ in een notendop

Familierondreis Spanje: CataloniŽ in een notendop

Een rondreis speciaal voor gezinnen samengesteld! U verblijft in bungalows en een appartement in hartje Barcelona. Deze familierondreis heeft drie heel verschillende smaken: u begint in de PyreneeŽn. Dan naar de stranden van de Costa Dorada, om af te sluiten in de vrolijkste stad van Europa: Barcelona. Groene bergen, diepblauwe zee en de kleurenmozaÔeken van GaudŪ: een rondreis met alle kleuren van de regenboog! ĎBenvingut a Catalunyaí (Ďwelkom in CataloniŽí). Drie woorden die alles zeggen over de gastvrijheid die je ervaart in dit bijzondere en eigenzinnige stukje Spanje.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Ronda - Fly-drive AndalusiŽ - Langs de witte dorpen

Fly-drive Spanje: Langs de witte dorpen

Tijdens deze autorondreis door Andalusië gaat u kennis maken met het natuurschoon van Zuid-Spanje en daarnaast liggen er op of naast de route prachtige witte dorpjes. Voor de kleur wit is gekozen om het zonlicht te laten weerkaatsen. De route van deze autorondreis gaat langs de steden van de Andalusische driehoek (Granada, Córdoba en Sevilla), hoewel het thema van de autorondreis meer de 'natuur'-kant op gaat, zijn deze steden absoluut een bezoekje waard!
Reisduur: 8 dagen  

Ronda - Fly drive Spanje - Hoogtepunten van AndalusiŽ

Fly-drive Spanje: Hoogtepunten van Andalusië

Ontdek Andalusië! De route zal langs alle hoogtepunten gaan zoals o.a. Granada, Sevilla, Córdoba, Jerez de la Frontera, Ronda en Mijas. Struin door de straatjes van Antequera, bezoek het Alhambra in Granada, bewonder de Mezquita in Córdoba en maak kennis met het fantastische Sevilla. In Jerez de La Frontera kunt u uw smaakpupillen de kost geven in een authentieke sherry-bodega. Op weg naar Ronda, hoog op een berg gelegen, moet u zeker even het oude centrum van het witte dorpje Arcos de la Frontera en de beroemde parador bezoeken. Als u naar Mijas rijdt kunt u kiezen om via het binnenland te rijden of de kustweg te nemen en het mondaine Marbella bezoeken.
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

15-daagse fly-drive Veelzijdig Andalusië

Fly-drive Spanje: Veelzijdig Andalusië

Bezoek in 15 dagen het magische Alhambra, populaire Gibralfaro en de Moorse overblijfselen. Deze fly-drive Andalusieë laat u kennismaken met het mooie historische Andalusië. Dit zuidelijke deel van Spanje is niet alleen mooi, maar heeft u ook veel te bieden op het gebied van geschiedenis en cultuur. Kom met deze rondreis kennismaken met vele hoogtepunten. Eet heerlijke tapas, rijdt door prachtige landschappen en geniet van het heerlijke klimaat.
Reisduur: 15 dagen  

Extremadura landschap - Rondreis Spanje - Land van Koningen en Conquistadores

Fly-drive Spanje: Land van Koningen en Conquistadores

Ontdek Castilië en Extremadura op deze rondreis met huurauto de binnenlanden van Spanje met de koningssteden Segovia, Toledo en Avilla. Wandel door vogelrijke canyons en door de Dehesa, het 'Afrikaanse' aandoende steppelandschap van steeneiken en kurkeiken. Of dwaal door de straten en stegen van de geboorteplaatsen van Pizarro en andere conquistadores. U overnacht in twee comfortabele landhuizen en een stadshotel.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Vuurtoren in Fuencaliente - Fly-drive Spanje - Het mystieke eilande La Palma

Fly-drive Spanje: Het mystieke eiland La Palma

Het eiland La Palma wordt liefkozend "La Isla Bonita" genoemd. Om op een indringende manier kennis te maken met het mooie eiland, hebben wij deze interessante La Palma fly-drive voor u samengesteld, waar u op uw gemak de sprookjesachtige omgeving van dit groene eiland kunt ontdekken. Deze autorondreis neemt u mee langs de mooiste plekjes aan de kust en van het binnenland, waar ongerepte gebieden met subtropische bossen, wijngaarden, bananenplantages, vulkaanvlaktes en bergdorpjes u versteld doen staan.
Reisduur: 8 dagen  

Plaza de EspaŮa, Sevilla - Fly-drive - Relaxed door AndalusiŽ

Fly-drive Spanje: Relaxed door AndalusiŽ

Een ideale rondreis om kennis te maken met het mooie en indrukwekkende Andalusië. U verblijft in de meeste steden 2 nachten zodat er voldoende tijd is om deze te verkennen. Daarnaast biedt deze reis een uitstekende combinatie van cultuur gecombineerd met strand, alle smaken in één reis. U gaat de prachtige steden Sevilla, Jerez de La Frontera, Málaga, Granada, Jaén en Córdoba leren kennen.
Reisduur: 12 dagen  

Plaza Nueva, Bilbao - Autorondreis - Baskenland, CantabriŽ en CastiliŽ y Leůn

Fly-drive Spanje: Baskenland, CantabriŽ en CastiliŽ y Leůn

Een prachtige ontdekkingsreis door het mooie noorden van Spanje. Van Bilbao tot León, door de prachtige Picos de Europa en de bekende wijnstreek La Rioja. Een autorondreis met vele gezichten qua natuur, cultuur, maar ook qua overnachtingen. Zo verblijft u in 4* of 5* hotels en 3 nachten in mooie Paradores!
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Alhambra in Granada - 8-daagse Paradores rondreis - Spanje

Fly-drive Spanje: Paradores rondreis Andalusië

Tijdens deze paradores fly&drive komt u langs de hoogtepunten van Andalusië. In steden met klinkende namen als Córdoba en Granada kunt u uw hart ophalen aan indrukwekkende culturele bezienswaardigheden. Maar dit is ook een gebied van prachtige natuurlandschappen met schilderachtig gelegen witte dorpen als Ronda. Tijdens deze rondreis verblijft u verblijft in de uiterst comfortabele paradores hotels.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Alhambra in Granada - Fly-drive Spanje - Karakteristiek AndalusiŽ

Groepsrondreis Spanje: Karakteristiek Andalusië

Prachtige groepsrondreis! AndalusiŽ heeft u veel te bieden. Tijdens deze onvergetelijke busrondreis bezoekt u de hoogtepunten van deze mooie provincie. U komt in het mooie Ronda met zijn oude aquaduct en in Sevilla met zijn oude Joodse wijk. Ook Cůrdoba met de wereldberoemde moskee de Mezquita wordt niet overgeslagen. In de steden Baeza en Ubeda waant u zich in de renaissance. U sluit deze reis af met een verblijf in voormalige koningsstad Granada, bekend om het wonderschone Alhambra.
Reisduur: 8 dagen  

Trujillo - Fly-drive Spanje - Paradores rondreis

Fly-drive Spanje: Paradores rondreis

Een fantastische gevariëerde paradores rondreis door Spanje! Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila rijd je door de groene sierra's en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. In dit gebied, ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken, vindt u, behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen, maar ook goed geconserveerde middeleeuwse stadjes als Trujilo en Cáceres.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Mezquita in Cůrdoba - Groepsrondreis Spanje - Grand Tour AndalusiŽ

Groepsrondreis Spanje: Grand Tour Andalusië

Tijdens deze groepsrondreis maakt u kennis met het mooie en cultuurrijke Andalusië. Volgens de legende brak de held Hercules Europa los van Afrika, waardoor de Middellandse Zee en de Straat van Gribraltar ontstonden. De Moorse sferen vindt u nog terug in de bouwstijlen en in de vele plaatsen die u bezoekt tijdens deze reis, zoals o.a. Ronda, Gibraltar, Sevilla, Cordoba en Granada. Na afloop kunt u heerlijk 4 dagen relaxen om alle opgedane indrukken op u in te laten werken.
Reisduur: 15 dagen  

Gibraltar - Autorondreis - Tussen Gibraltar en Granada

Fly-drive Spanje: Tussen Gibraltar en Granada

Mooie rondreis tussen Gibraltar en het werelberoemde Granada met haar Alhambra. Tussendoor bezoekt u ook nog 'even' steden als Sevilla en Córdoba en overnacht u in de toeristische badplaats Torremolinos (of Fuengirola/Benalmadena). Gedurende deze reis overnacht u in prima 4-sterrenhotels.

Deze rondreis is ook te boeken o.b.v. een huurauto van Avis.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Landschap in CantabriŽ - Rondreis - Noord Spanje

Fly-drive Spanje: Cantabrië

Cantabrië, de groenste provincie van Spanje met prachtige natuur, authentieke dorpjes en huizen van natuursteen. Bezoek met deze rondreis door Noord Spanje de mooiste vissersplaatsjes zoals Comillas en San Vicente de la Barquera. Zwerf langs de Playa de Oyambra en geniet er van de zon en de zee. In de Picos de Europa wacht u een verblijf op een traditionele boerenhoeve, nog volop in gebruik. Er zijn talloze wandelroutes waarlangs u dit imposante gebergte kunt verkennen. Prima te verlengen met een bezoek aan Bilbao.
Reisduur: 7 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Tarragona - Tamarit - Autorondreis Spanje - Catalonië, waar de zon opkomt

Fly-drive Spanje: CataloniŽ, waar de zon opkomt

Eigenlijk is deze prachtige autorondreis een 'Grand Tour van Catalonië'. De veelzijdigheid van dit eigenzinnig maar práchtig stuk Spanje komt volledig tot uiting tijdens deze rondreis: van de bergen op de grens van Frankrijk, naar verstilde dorpjes in het binnenland. Van de historie van Tarragona tot adembenemende zoutmijnen van Cardona. Van heerlijke wijnen tot charmante badplaatsen. En natuurlijk: de kunst van Dalí, Gaudí en Miró.
Reisduur: 19 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Andalusië
Fly-drive Midden Spanje
Fly-drive Noord Spanje
Paradores rondreis Spanje